ALGEMENE VOORWAARDEN

 

 

 

Algemene voorwaarden Sportskills Hockeyschool

Algemeen:

Algemene voorwaarden Sportskills Hockeyschool

1 Inschrijvingen zijn persoonsgebonden vanwege de indeling op niveau. Een inschrijving kan dus niet overgedragen worden aan een ander. Mits er bij blessure leed in overleg een passende 'invaller' wordt aangedragen.

2 Inschrijving verplicht tot betaling, mits er voor publicatie van de indeling schriftelijk is afgemeld.

3 Een goede motivatie en 100% inzet op de hockeytraining is voor deelname aan de Sportskills hockeylessen een vereiste. Van Sportskills is kwaliteit te verwachten. Wij verwachten hier ook wat van terug van de deelnemers.


Veiligheid:

4 Deelnemers zijn verplicht een bitje en scheenbeschermers te dragen tijdens de training.

5 Sportskills is niet aansprakelijk voor voor schade aan en verlies van eigendommen van de deelnemers.

6 Deelname geschiedt op eigen risico. Sportskills kan niet aansprakelijk worden gesteld voor bijvoorbeeld blessures of letsel opgelopen tijdens een training.


Afwezigheid:

7 Trainingen gaan altijd door tenzij deze schriftelijk door Sportskills worden afgezegd.

8 Bij uitval van een trainer zal Sportskills zorg dragen voor een vervangende en vergelijkbare trainer. Mocht hiermee kwaliteit verloren gaan dan wordt de training verplaatst naar de reservedatum

9 Er worden maximaal 2 lessen ingehaald die vanwege weersomstandigheden niet zijn doorgegaan

 

Overmacht: 

10 Als door overmacht de lessen niet gegeven kunnen worden wordt er geen geld terug gegeven. Per situatie wordt er verschillend gekeken naar de best passende oplossing. Veelal zal er een 'trainingstegoed' in de vorm van een voucher worden afgegeven als de lessen door overmacht geen doorgang kunnen ondervinden.