JEROME, SJOERD EN MARK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JEROME KÖNST

oprichter van Sportskills.

 

Welkom bij Sportskills! 

Met een grote liefde voor sport koos ik op mijn zesde voor hockey. Sportskills is begonnen om hockeyclubs te ondersteunen in haar jeugdopleidingen. Voor jeugd die graag een extra trainingsmoment willen, verzorgen wij op zondag ochtend hockeylessen op verschillende clubs! 

Door middel van de beste trainers uit de regio zorgen wij voor een kwalitatief hoogwaardig extra hockeymoment

Wat begon als idee voor een kleine groep jeugd is Sportskills ondertussen uitgegroeid naar een hockeyschool met 6 trainers en ruim 150 enthousiaste jeugd spelers die op zondag ochtend extra aan hun ontwikkeling werken! 

Voor al uw vragen kunt u contact met mij opnemen! 

SJOERD WOLTERS

hoofdtrainer M.H.C. de Kikkers

 

Mijn naam is Sjoerd Wolters.

Mijn hele leven staat in het teken van sport. Tennissen doe ik graag in mijn vrije tijd. Hockey deed ik ook graag in mijn vrije tijd, maar dat is nu mijn werkgebied geworden!

Ik geniet er enorm van om te werken in de hockeywereld. Wie wil er nou niet van zijn hobby hun werk maken?!

Als trainer ben ik begonnen bij hockeyclub de Kikkers in Nieuw Vennep. Hierna ben ik als trainer naar HBS verhuisd en heb ik daar veel ervaring opgedaan door samen te werken met onder andere Peter Hortulanus (2016; assistent pinoke dames 1). Dit viel op bij MHC de Reigers in Hoofddorp waar ik na mijn periode bij HBS verder heb geleerd en de trainingen heb verzorgd.

Van 2013 tot en met 2015 ben ik technisch directeur geworden op mijn eigen club de Kikkers.

Op dit moment (2018) ben ik actief als selectie trainer/coach op hockeyclub Bloemendaal, Assistient opleidings Meisjes Nederlands B. Sinds 2018 ben ik Hoofdcoach van Alliance Heren 1.

Ik help jullie graag tijdens de lessen van Sportskills op MHC de Kikkers!!

Snel inschrijven dus;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MARK WEBER

hoofdtrainer A.M.H.C FIT

 

Mijn naam is Mark Weber.

Ik werk nu een aantal jaar voor Sportskills, het is mooi om te zien dat wij als organisatie steeds professioneler worden. 

Het mooie aan Sportskills is dat ik mijn passie&kennis voor het hockey spelletje kan overdragen aan de deelnemers op zondag ochtend.

Seizoen 2016-2017 heb ik voor het eerst met Qui Vive Heren 1 in de Nederlandse Hoofdklasse gespeeld. Helaas duurde dit maar 1 seizoen. Op dit moment ben ik mijn spelerscarriere aan het afronden bij Reigers Heren 1 waar ik boven aan sta in het topscorersklassement. De sleeppush is mijn specialiteit.  

Verder ben ik coördinator van de jeugd op Qui Vive, en ben ik trainer coach van Qui Vive JA1. Daarnaast geef ik op de Reigers ook nog training aan de selectie teams en aan Dames 1.

Wil jij een technische tip? Ik ben de hoofdtrainer voor Sportskills op A.M.H.C FIT.