JEROME, JAN-WILLEM EN MARK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JEROME KONST

oprichter van Sportskills.

 

Welkom bij Sportskills! 

Met een grote liefde voor sport koos ik op mijn zesde voor hockey. Sportskills is begonnen om hockeyclubs te ondersteunen in haar jeugdopleidingen. Voor jeugd die graag een extra trainingsmoment willen, verzorgen wij op zondag ochtend hockeylessen op verschillende clubs! 

Door middel van de beste trainers uit de regio zorgen wij voor een kwalitatief hoogwaardig extra hockeymoment

Wat begon als idee voor een kleine groep jeugd is Sportskills ondertussen uitgegroeid naar een hockeyschool met 6 trainers en ruim 150 enthousiaste jeugd spelers die op zondag ochtend extra aan hun ontwikkeling werken! 

Voor al uw vragen kunt u contact met mij opnemen! 

Jan-Willem Boerrigter 

hoofdtrainer A.M.H.C FIT

 

Mijn naam is Jan-Willem Boerrigter 

Mijn hockeycarriere is begonnen bij Fit bij de jongste jeugd. Na FIT ben ik overgestapt naar Hurley en heb ik daar de rest van de jeugd gespeeld. Na een uitstapje naar Alkmaar H1 ben ik terug gekomen op FIT waar het allemaal begon. 

Ik geniet er enorm van om te werken in de hockeywereld. 

Als trainer ben ik begonnen bij FIT waar ik verantwoordelijk ben geweest voor verschillende selectie teams. 
Met veel plezier ben ik 5 jaar lang hoofdtrainer geweest van FIT. Waar ik verantwoordelijk was voor de opleiding van de jongste jeugd. .

Momenteel ben ik trainer/coach van Naarden MB1.

Ik help jullie graag tijdens de lessen van Sportskills op A.M.H.C Fit

Snel inschrijven dus;)

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MARK WEBER

hoofdtrainer M.H.C De Kikkers

 

Mijn naam is Mark Weber.

Ik werk nu een aantal jaar voor Sportskills, het is mooi om te zien dat wij als organisatie steeds professioneler worden. 

Het mooie aan Sportskills is dat ik mijn passie&kennis voor het hockey spelletje kan overdragen aan de deelnemers op zondag ochtend.

Seizoen 2016-2017 heb ik voor het eerst met Qui Vive Heren 1 in de Nederlandse Hoofdklasse gespeeld. Helaas duurde dit maar 1 seizoen. Op dit moment ben ik mijn spelerscarriere aan het afronden bij Reigers Heren 1 waar ik boven aan sta in het topscorersklassement. De sleeppush is mijn specialiteit.  

Verder ben ik Trainer/Coach van Bloemendaal JB1, en geef ik aan verschillende spelers/speelster training voor de sleeppush. (Bloemendaal Dames 1, Bloemendaal top jeugd, en diverse andere clubs) 

Wil jij een technische tip? Ik ben de hoofdtrainer voor Sportskills op M.H.C De Kikkers